Kondis matkasi Myllypuroon tärkeisiin otteluihin. Vastaan asettuisivat sarjataulukossa toisena ja neljäntenä olevat joukkueet jotka ovat kovimmat kilpailijamme sarjassa tällä hetkellä.

Lapa2 ja P-Boys ovat koko kauden tarjonneet hyvän vastuksen niin kentällä kuin tilastoissakin ja voitoilla näistä Kondis nousisi selkeään kakkosasemaan sarjassa.

Ensimmäisenä vastassa sarjanelonen P-Boys jota vastaan edellinen ottelu päätyi tappioon 2-1.Tarkoituksena olikin korjata sarja meille suosiolliseen asemaan.

Ottelu oli alusta lähtien tasainen,hyökkäys ja puolustus vuorottelivat mutta Kondis loi heti alkuun useita maalipaikkoja joista olisi pitänyt aloittaa voiton pohjustaminen.

Jo toiselle minuutilla Jani syötti Jonille takatolpalle aivan tyhjän maalin eteen mutta toisen Jiin kädet jäätyivät eikä pallo löytänyt tietään perille.

Ja kuten pallolajeissa yleensä,kun toinen joukkue ei maalia tee paikoistaan,rankaisee toinen joukkue armottomasti. Ja ajassa 5.16 vastustaja oli karkaamassa läpiajoon jolloin Ekin oli rikottava ja tuomari tuomitsi aiheellisen rankkarin.

P-Boysin laukoja onnistui rangaistuslaukauksessaan ja Kondis oli tappiolla 0-1.

Peli jatkui samanlaisena, Kondis hallitsi kenttätapahtumia ja loi paikkoja mutta ei millään saanut palloa maaliin. Ja ikiaikaisten sääntöjen mukaan P-Boys meni 0-2 johtoon ajassa 26:18.

Nousu lähti käyntiin Niken torjumasta rankkarista ajassa 31:37,alivoima kestettiin kunnialla ja välittömästi painopiste vastustajan päähän kun jäähy oli päättynyt.

Ja ajassa 34:25 Jani iski kauden 12:sta maalinsa Jykän UPEASTA syötöstä maalin poikki. Vasemmalta takatolpalta sai Jani aivan rauhassa siirtää pallon verkkoon.

Viisi minuutti tuon jälkeen Kondis sai vapaalyönnin vastustajan maalialueen läheltä. Jugi oli pallon takana ja haki hyvällä laukauksella yläkulmaa, jolloin vastustajan puolustaja(joka oli pelannut palloa kädellään jo aiemmin)otti sen kiinni kädellä ja tuomari rankaisi siitä rangaistuslaukauksella.

Kondiksen kauden toista rankkaria asteli suorittamaan Joni. Hitaan kuljetuksen jälkeen nopea harhautus vasemmalle mutta pallon nostaminen jäi puolitiehen ja se kolahti molarin polveen. Jo toinen epäonnistunut suoritus rankkareissa tällä kaudella. Ratkaisijaa etsitään...

Joni pääsi kuitenkin pelastamaan maineensa vain kolme minuuttia myöhemmin. Jessen ovela pallo maalin eteen tuli puolustajan pyrkimyksestä huolimatta maalille asti ja Joni sai siirrettyä sen verkkoon selin maalia kohti.

Näihin lukemiin jäi kuitenkin Kondiksen kiri ja kauden ensimmäinen tasapeli oli tosiasia. Kun P-Boys oli hävinnyt ensimmäisen ottelunsa ja Kondikselle hyvä tilanne kasvattaa johtoa toisessa ottelussa Lapa2:sta vastaan.

*Jani: jälleen yksi maali ,käynnisti takaa-ajon. Hyvää hyökkäyspeliä

**Jesse: Jälleen yksi niistä joka pystyi viemään pelin vastustajan kenttäpäätyyn.Syöttöpiste tasoitusmaaliin ja tiukkaa taistelua.

***Mika-Toni kaksikko: ekaa kertaa samassa kentässä ja heti hienoja syöttökuvioita ja maalipaikkoja!!

Mutta Lapa2 oli toisella mielellä...

Kauden ensimmäinen ottelu Lapa2:sta vastaan päättyi Kondiksen voittoon 4-3 joten otteluun valmistauduttiin hyvillä mielin.

Ottelun ensimmäinen erä oli kuitenkin harmillisen huono, Lapa karkasi jo alle yhdeksän minuutin 3-0 johtoon. Maalit syntyivät ajassa 2:26,4:41 ja 8:50...

Vasta toisessa erässä Kondis sai oman pelinsä käyntiin ja maalipaikkojakin siunaantui muutamia.

Ajassa 30:00 Kondis sai ylivoiman ja tähän turnaukseen kasattu uusi kakkosylivoima pääsi rankaisemaan 9 sekuntia ennen jäähyn loppua. Pasi niittasi oikealta takatolpalta Tonin hienosta syötöstä.

Tuosta maalista kului kuutisen minuuttia kun sattui kauden tähän asti SUURIN tuomarivirhe(josta harkitsen vieläkin valittamista erotuomarikerholle)....Kakkosylivoima pyöritti ylivoimaa kun vastustaja karvasi pallon ja syöksyi hyökkäämään. Onneksi Aaro oli nopeampi ja ehti hyökkääjän eteen ja tökkäsi pallon pois mailasta. Ilmeisesti osuma oli liian suuri tuomarille joka tuomitsi rikkeestä rangaistuslaukauksen!!! Aaro oli tilanteessa oman maalin puolella ja rike ei todellakaan ollut suuri,mutta tuomari päätti nousta ratkaisevaan asemaan tilanteessa.....uskomaton tuomio ja oikeusmurha..

Rangaistuslaukaus oli tuloksekas ja Lapa2 siirtyi jo 4-1 johtoon.

Ajassa 39:08 Kondis otti aikalisän ja kapteeni koetti herätellä porukkaa(ilmeisen ärrä-pitoisella puheella)mutta peliin ei saatu enää uutta vaihetta ja ottelu päättyi noihin 4-1 lukemiin.

Kondikselle siis ensimmäinen turnaus jossa ei voittoa herunut,pisteittä ei kuitenkaan suostuttu lähtemään kotiinpäin. Sarjasijoitus ei pudonnut,mutta johtokaksikko pääsi hieman irtaantumaan.

*Katri: upeaa alivoimatyöskentelyä jälleen kerran,pettämätön peli

**Toni: Alivoimalla jälleen mies paikallan ja nyt kakkosylivoimassa syöttö ainoaan Kondiksen maaliin.Muutenkin hyvää yritystä koko ottelun ajan,

***Pasi: Ensimmäinen peli missä pääsi hyökkääjäksi,olkoonki että vain ylivoimalla.Mutta heti hyvää yritystä ja maali!