Ja niin se vuosi 2010 pyörähti käyntiin myöskin miesten 6.divarin osalta.

Kondis matkusti Esport Centeriin tarkoituksenaan jatkaa voittoputkea ja nousta sarjassa pykälän jos toisenkin.

Sarjakierros alkoi uudestaan ja vastaan asettuivat sarjan tyvipään SCR ja kärkijoukkue Valtti2 jolta kauden ensimmäisessä ottelussa saatiin turpaan niin että tukka lähti.

Tulikasteen 6.divariin saivat Kari ja Risto jotka miehistön paljoudesta johtuen pelasivat kolmosketjun oikeaa laitaa vuorotellen molemmissa otteluissa.

Ketjukokoonpanot SCR:ää vastaan:

Jani-Jugi-Joni

Jykä-Jesse-Katri

Kari/Risto-Jesse-Toni

SCR ottelu alkoi Kondiksen kannalta loistavasti kun ajassa 4:06 Jesse pääsi viimeistelemään Janin syötöstä ylivoimalla ottelun avausmaalin. Jesse sai pallon hyökkäysalueen oikeassa laidassa ja laukoi pallon vastustamattomasti etukulmaan Jonin tehdessä maskia maalin edessä.

Mutta kuten kauden otteluissa aiemminkin,hyvä momentum karkasi ja SCR tasoitti ajassa 6:25.

Seuraavaa maalia saatiin odotella nelisen minuuttia(10:43) kun Janin laukausen jälkeen Joni sai pallon maalin vasemmalla puolelle ja kiersi takatolpalle iskien vanhanaikaisen maalin perukoille.KYSEESSÄ EI SIIS OLLUT VEIVIMAALI vaikka muuten ihan komea osuma olikin. Tuomarit osoittivat sokeutensa jälleen jättämällä Janilta syötön merkkaamatta.

Vain reilu minuutti myöhemmin SCR tuli jälleen tasoihin,peliä takana tuolloin 11:56.

Seuraava maali nähtiinkin sitten toisen erän lopulla kun Pasin syötöstä Jesse paukutti pallon maalin perukoille. Peliä takana 28:28 ja johto piti erän loppuun asti.

Kolmannen erän toisella minuutilla (31:54) SCR tuli kolmannen kerran ottelussa tasoihin mutta siihen se kiri jäikin.

Kun peliä oli takana 37:34 Kondis iski voittomaalin. 1-ketjun tehokas hyökkäysilme puri ja Jani pääsi viimeistelemään Jonin syötöstä ottelun luvuiksi 3-4

Hieman yli kuusi minuuttia myöhemmin sama ketju iski uudestaan,nyt viimeistelijänä Jugi Jonin syötöstä.

Vain neljätoista sekuntia tuosta maalista sama kaksikko iski jälleen,Jugi viimeisteli ja Joni syötti.Tilastoissa maali on merkitty Janille mutta Jugi sen pallon maaliin laittoi.

Tämä maali jäi ottelun viimeiseksi joten lopputulos oli Kondis 6- SCR 3

Kaksi kohtaamista SCR:ää vastaan ja kaksi voittoa maalierolla 12-8(6-5,6-3)Kovimmat pistenikkarit SCR:n verkkoon olivat Joni 2+5 ja Jani 4+2.

Uutuutena otteluraportteihin otan käyttöön Kolme Tähteä-palkinnot niille jotka kunnostautuvat otteluissa.Mikäli olette eri mieltä tähdistä ja haluatte oman mielipiteenne julki niin laittakaa siitä kommenttia!!!

*tähteä            Jesse -tuloksena kaksi maalia ja paljon enemmän vaarallisia tilanteita.Vei painopisteen vastustajan kenttäpäätyyn ja hääri puolustuksen apuna kunnioitettavalla innolla!!

**tähteä          Joni - maali ja kolme syöttöä. Ketjukaverit hakivat paikat ja Joni syötti, ratkaisevat hetket tuottivat kolme maalisyöttöä joilla katkesi SCR:n kiri.

***tähteä       Jugi - 2 maalia tärkeään paikkaan vaikkakin toinen törkeästi ryöstettiin toimitsijoiden toimesta. Jugi pelasi yhden kauden parhaista peleistään ja katkaisi SCR:n selkärangan nopeasti.

Toisessa ottelussa vastassa sarjajohtaja ja sarjan tappiotta tähän mennessä selvittänyt Valtti2. Kondiksella kalavelkoja maksettavana kauden avausottelusta jossa kyyti oli kylmää.

Ketjuihin tuli muutoksia koska Jugi joutui poistumaan työpaikalleen.

Jani-Jesse-Joni

Kari/Risto-Aaro-Toni

Ottelu sai Kondiksen kannalta lentävän lähdön kun Jani iski pallon pömpeliin jo ottelukellon näyttäessä 3:56.Maaliin syötön tarjoili Joni.

Valtti tasoitti ottelun ajassa 09:41 ja kiipesi johtoon ajassa 14:40 juuri ennen ensimmäisen erän loppua.

Toinen erä oli Kondikselle surullinen, pelin taso tippui ja vastustaja pääsi myllyttämään kohti Matin vartioimaa maalia. Irtopalloja ja huono puolustusta koko joukkueelta ja Valtti kiitti.

Ajassa 15:34 3-1, 16:55 4-1.

Jani nykäisi Kondiksen takaisin taisteluun hetkeksi ajassa 18:56 mutta Valtti jatkoi tutulla tavallaan halliten peliä ajoittain suvereenisti.

Ajassa 22:22 5-2, 25:26 6-2. Ja näissä lukemissa päätettiin toinen erä.

Kolmannen erän alkuun Valtti iski vielä kaksi maalia(32:22 ja 32:54) kunnes Kondis sai taas pelistä kiinni ja alkoi tapahtua.

Ajassa 38:55 Aaro pääsi iskemään maalin Ekin syötöstä. Peli tuossa vaiheessa 8-3 mutta peli alkoi taas sujua.

Kellon näyttäessä 44:41 iski Jukka puolesta kentästä ranteella pallon Valtin maaliin avaten näin maalisarakkeensa sarjassa.

Näissä 8-4 lukemissa ottelu päättyi ja paluu vanhalle tappio-voitto linjalle oli tapahtunut.

Kaksi ottelua Valtti2:sta vastaan ja kaksi tappiota maalierolla 7-20...ei tuohon paljon lisäämistä taida olla.

Tehokkaimmat Kondislaiset Valtti2:sta vastaan

Jani 2+0,Toni 2+0 ja Jesse 1+1

*tähteä   Matti- muutama aivan uskomaton torjunta ja hyvää tsemppiä vaikka ajoittain joukkue ei paljon apua antanutkaan.

**tähteä  Aaro- Nostettiin hyökkäykseen paikkaamaan Jugin lähtöä ja sai aggressiivisella pelitavallaan ajoittain Valtin pakit pulaan. Bonuksena vielä hieno taistelumaali

***tähteä  Jani- Kaksi maalia toisessa peräkkäisessä ottelussa ja johti hieman uudistettua ketjuaan kunnialla.

Valttihan meni sitten ja hävisi Lapa2:lle jonka kohtaamme seuraavassa turnauksessa.

Kondis sarjakolmosena kahden pisteen päässä kakkostilasta ja 8 ottelua jäljellä.

Hyvä turnaus vaikka Valtti olikin odotetun kova. Osoitettiin kuitenkin että kykenemme taistelemaan ottelun voitosta myös heitä vastaan vaikka vielä ei koko 45 minuuttia tasoa pystytä pitämäänkään.

Iso hatunnosto RIstolle ja Karille jotka pelasivat ensimmäisessä turnauksessaan hyvin,saaden jopa muutaman maalipaikan.

Ja USKOMATONTA ALIVOIMAVÄÄNTÖÄ Katrilta sekä Tonilta. Vastustaja ei paljon paikkoja saanut ylivoimalla kun nämä kaksi olivat kentällä!