Kondis matkasi helmkuisen kylmänä lauantai-aamuna kohti Kaukalahtea ja THT-Centeriä
tavoitteenaan puristaa edessä olevista otteluista kaksi voittoa ja nousta takaisin lohkon kolmospaikalle.
Esteeksi tälle tavoitteelle asettuivat AC Saints ja Lohjan Hiki 2 joka ennen tätä turnausta oli sarjassa tasapisteissä Kondiksen kanssa.

Ottelua edeltävät hetket antoivat hyvää osviittaa siitä miten päivä tulisi sujumaan. Koko joukkueella oli päällä hyvä henki ja pienet ketjumuutokset toivat hyvää vipinää kaikkiin pelaajiin.

Hyökkäysketjuina:
Jani-Jugi-Joni
Jykä-Jesse-Toni
Kari-Jesse-Antti

Puolustuksesta puuttui Aaro mutta paluun kuvioihin teki Jukka joten kolmella parilla päästiin
liikenteeseen.

Maalissa jatkoi Nikke ja varalla penkkiä lämmitti Sami.

AC Saints oli tarjonnut jo edellisessä ottelussa tiukan vastuksen vaikka ottelu oli tuolloin täysin
Kondiksen hallussa, pienet virheet kentällä kostautuivat tuolloin ja siksi päästettyjä maaleja oli
liikaa. Tämä ottelu tulisi olemaan aivan samanlainen..

Ottelun alussa ei ollut uneliaisuudesta tietoakaan. Hyökkäykset lähtivät heti soljumaan kohti
Saintsin maalia ja ajassa 3:36 Kondis siirtyi ottelussa 1-0 johtoon.
Andreas siirsi pallon maalin taakse Jonille joka otti pallon lavan päälle ja veivasti sen etutolpalta
maaliin hölmistyneen maalivahdin odotellessa toisella tolpalla syöttöä.

Saints kuitenkin kipusi takaisin peliin ajassa 8:58 tasoittaen ottelun lukemiin 1-1.
Näihin lukemiin päättyi myös ensimmäinen erä.

Toisen erän alku oli Kondiksen hurjaa myllystä joka palkittiin ajassa 16:25 kun Jani sivalsi pallon
verkkoon Jonin toimiessa syöttäjänä. Puolitoista minuuttia myöhemmin, ajassa 17:58 Toni toimitti
pallon maaliin Jessen syötöstä.

Sitten tapahtui jälleen pieni nukahdus ja Saints iski kavennuksen 3-2 ajassa 18:17...
Toisessa erässä molemmat maalasivat vielä kertaalleen.
Ensin Jani vei Kondiksen 4-2 johtoon Jonin syötöstä ajassa 21:15.
Vain minuttia myöhemmin Saints kavensi 4-3 ja kolmanteen erään lähdettiin näistä luvuista.

Kolmas erä alkoi taas Kondiksen hurjalla painostuksella ja Antti iskikin 5-3 johtomaalin Jessen syötöstä erän toisella minuutilla.
Tuosta maalista kului minuutti ja Jani tälläsi kauden ensimmäisen hattutemppunsa Jugin kauniista passista.

Kondis meni jo tavoittamattoman oloiseen 7-3 johtoon Jykän maalilla johon Toni jakoi syötön
mutta kuten niin monta kertaa tällä kaudella, antoi Kondis vastustajalle avaimet käteen ja nousu alkoi.

Saints kävi heittämään pitkää palloa hyökkäysalueella ja kerta toisensa jälkeen heidän hyökkääjänsä
sai pallon haltuunsa Kondiksen pakkien välistä.
Saints nousi nopeasti neljässä minuttissa lukemiin 7-6 mutta kiri jäi kesken ja Kondis sai nauttia
kauden kahdeksannesta voitostaan.

Tiukaksi meni,mutta oikea joukkue sai palkinnon lopussa.

Ottelun tähdet:
Kolmostähti: Toni – Jälleen loistavaa puurtamista alivoimalla ja lisäksi tehot 1+1 tasakentällisin.
Kakkostähti: Joni – Tutkaparin syöttävä osa kokosi tehot 1+2 ja ensimmäinen veivimaali kaudelle!
Ykköstähti: Jani - Hattutemppu ja hyviä vetoja,alati vaarallinen hyökkäysalueella.
______________________________________________

Toinen ottelu oli tärkeä sarjapaikan kannalta molemmille joukkueille. Ennen turnausta tasapisteissä
sarjassa mutta Lohjan Hiki oli hävinnyt ensimmäisen ottelunsa Kaukalahdessa sarjajohtaja Valtti
2:lle peräti luvuin 13-1 ja ottelu oli päättynyt ennen aikojaan lumierään...

Pahaksi onneksi Kondis tuli otteluun maalinteko-vaihteella ja Lohi saisi kaivaa palloja verkosta
useaan otteeseen.

Ottelun alku oli taas Kondikselle juhlaa. Ajassa 2:29 Jesse iski 1-0 johdon Tonin syötöstä.
Kun peliä oli takana 7:16 Antti nosti Kondiksen 2-0 johtoon hienolla yksilösuorituksella joka ei syöttäjää kaivannut.
3-0 lukemat taululle laittoi Pasi Jonin syötöstä ajassa 8:44
Ja erän lopussa vielä nopeasti kolme maalia alle minuuttiin:

4-0 14:11 Jani(ei syöttäjää)
5-0 14:31 Toni(Jani) YV-maali kun ylivoimaa takana vasta 11 sekuntia.
6-0 14:58 Jykä(Toni)

Kertakaikkiaaan fantastinen ensimmäinen erä ja LoHi 2;n selkärangasta alkoi kuulua jo natinaa.

Toisen erän ensimmäisellä minuutilla LoHi sai kuitenkin kavennusmaalin joka antoi heille toivoa.
Ajassa 15:58 peli siis 6-1.

Onneksi erän toisen maalin tuon jälkeen iski Jykä ajassa 18:10 Jessen passista ja toiselle erätauolle
mentiin Kondiksen vakuuttavassa 7-1 johdossa.

Kolmannen erän alku oli taas kondislaisittain hieno.
Pelikello näytti aikaa 32:06 kun Toni laittoi jo taululle lukemat 8-1 Jessen passista.

Eki pääsi nautiskelemaan kauden ensimmäisesta maalistaan ajassa 35:40 Jessen toimiessa jälleen
syöttäjänä. Peli 9-1 Kondikselle.

Lohi sai vaihteen päälle hetkeksi ja teki kaksi maalia nopeasti ajassa 40:10 ja 41:35.

Onneksi Kari ja Antti iskivät heti perään ajassa 41:50 ensimmäisen toimiessa syöttäjänä ja
saalistaen näin kauden ensimmäisen tehopisteensä!

Lohi kavensi lukemiksi 10-5 ajassa 43:37 ja loppu oli enää kosmetiikkaa.

Suorastaan upea peli Kondikselta,hyökkäyksestä löytyi laajuuttaa ja uusittu kakkosketju oli ilmiliekessä.

Pelin tähdet:

Kolmostähti: Jykä - tehoilla 2+0 ja jatkuvasti vastustajan harmina omalla laidallaan.
Kakkostähti: Jesse – Tehoili pisteet 1+5 ja oli täysin pitelemätön.
Ykköstähti: Toni – Nakutti tehot 2+2, tuntui heti alusta olevan kuin kotonaan uudessa ketjussaan.

Erityismaininnat ottelusta Ekille joka avasi kauden maalitilinsä ja Karille jonka rooli
maalinedustalla tuotti ensimmäisen pisteen itselle ja kaksi maalia Kondikselle!
Sarjan kolmospaikka tiukasti hallussa ja kohti korkeuksia sillä tästä on todella hyvä jatkaa!!!!