Kondis matkasi Lohjalle turnaukseen kovilla odotuksilla, tarkoituksena oli katkaista aiempien turnauksien 1 voittoa-1 tappio putki. Uutena miehenä mukaan saatiin Antti ja kentälle heitettiin 3 todella kovaa ketjua:

Jani-Jugi-Toni, Jykä-Jesse-Mika, Antti-Katri-Joni.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui FC Kiisseli joka oli tasapisteissä kanssamme ennen turnausta ja voitolla olisi mahdollisuus tunkeutua sarjan ylempään keskikastiin.

Ottelu alkoi surullisesti ja jo 1.17 jälkeen sai Matti kaivaa pallon verkosta  vastustajan siirtäessä pallon maalin perukoille. Juhani Tammisen sanoin,"95% keskittyminen on 50% suoritus"....Shokkialku mutta peli alkoi rullaamaan siitä omaan tahtiinsa ja Kondis sai pelista yhä paremmin kiinni.

Ajassa 11.02 tehokaksikko Jykä-Jesse löysi taas toisensa ja toi Kondiksen ottelussa tasoihin.

Ikävä kyllä välittömästi sen jälkeen( ajassa 11.09) vastustaja karkasi maalin johtoon maalilla jota ei olisi pitänyt hyväksyä lainkaan. Vastustaja otti pallon mukaansa korkealla mailalla mutta tuomareista kumpikaan ei tapahtumaa nähnyt....tämä ei ollut ainoa kerta päivän aikana kun Kondis sai kokea epäilyttävää kohtelua tuomareilta.

Onneksi heti toisen erän alkuun kulmavapari vastustajan maalin vasemmalla puolella tuotti maalin. Ajassa 15:47 Jugi tälläsi pallon verkkoon Tonin hyvästä vaparista. Kondis oli tasoissa ja ottelussa niskan päällä. Toinen erä mentiin Kondiksen viedessä ja vastustajan vikistessä mutta tarvittavaa johtomaalia ei saatu aikaan.

Kolmannen erän alussa vastustaja rokotti 3-2 johtomaalin joka jäi ottelun lopputulokseksi huolimatta siitä että Aaro pamautti Jessen kauniista syötöstä yläkulmaan. Aaron pahaksi onneksi veto oli niin kova että se tuli takaisin maalista ennenkuin tuomarit ehtivät reagoida asiaan ja ansaittu tasoitus jäi saamatta.

Lopussa Kondis veti Matin pois maalilta ja lähdettiin alivoimalla yrittämään tasoistusta siinä kuitenkaan onnistumatta.

Lopputulos 3-2 ja PALJON jossiteltavaa.

Päivän viimeinen ottelu pääsi alkamaan 15minuuttia myöhässä ja siitä tulikin mielenkiintoinen kokemus niin tuomareille kuin molemmille joukkueillekin.

Vastaan asettui sarjassa alempana majaileva  Hahy2 ja kenties odotimme hieman helpompaa ottelua koska HaHyn alkukausi ei kauhean kovaa vastusta lupaillut. Onneksi olimme katsoneet poikien edellistä ottelua ennenkuin hyppäsimme kaukaloon sillä muuten junioripitoisen joukkueen kohtaaminen olisi saattanut aiheuttaa enemmän hankaluuksia.

Ottelua edeltävässä palaverissa päädyttiin tekemään muutoksia jokaiseen ketjuun jotta saataisiin enemmän menoa ja meininkiä.Ketjut ottelussa olivat:

Jani-Jugi-Mika, Jykä-Katri-Jesse,Toni-Antti-Joni

Ottelu alkoi Kondiksen viedessä junnuja kuin litran mittaa. Pasi tälläsi kauden ensimmäisen maalinsa jo hieman reilun kahden minuutin pelin jälkeen Janin syötöstä. Maali oli onnekas, pallo osui takatolppaan ja siitä maalivahdin kautta  sisään,mutta kaikki lasketaan.

Hieman vajaan kahdeksan minuutin kohdalla taululla komeilivat lukemat 2-0 kun Antti pääsi Tonin syötöstä siirtämään pelivälineen sille kuuluvaan paikkaan,eli verkon perukoille.

Tuon jälkeen otteluun tuli seesteisempi vaihe,kumpikin joukkue painoi päälle täysillä ja maalivahdit ottivat muutamia upeita koppeja.Etenkin Nikkeä koeteltiin muutamaan otteeseen,mutta Nikke poimi marjat helposti.

Viisitoista sekuntia ennen ensimmäisen erän loppua Hahy kavensi tilanteen 2-1. Toisen erän alussa oli Kondis taas valttia ja ajassa 17:56 pääsi Aaro paukuttamaan ylivoimalla alivoimaneliön keskeltä sydämensä kyllyydestä vastustajan maaliin. syötön tarjoili Joni

Tuosta vain minuuttia myöhemmin iski kaksikko Jani-Jugi joista ensimmäinen toimi kuvion päättäjänä. Tuosta ei ehtinyt kulua aikaa kuin 11 sekuntia kun toinen tutkapari Jykä-Jesse iski Jessen viimeistellessä kauniin maalin ja peli oli yhtäkkiä jo 5-1 Kondikselle.

Tässä kohtaa tuomarit ottivat pääroolin pelissä ja vaikeudet alkoivat.

Huolimaton hyökkäyskuvio Kondikselta johti pahaan vastahyökkäykseen josta vastustaja rokotti 5-1 ajassa 19:43. Ikävä kyllä samaan aikaa sai Antti 5 minuutin jäähyn vaarallisesta pelitavasta tilanteessa jossa OIKEA tuomari olisi havainnut ettei Antti voinut sille mitään. Vastustaja tuuppasi Anttia kyljestä jonka takia Antin maila ajautui tämän jalkoihin joihin hyökkääjä kompastui.

Tuo ylivoima poiki Hahylle kaksi maalia ja välittömästi jäähyn päättymisen jälkeen vielä yhden ja oltiin taas tasatilantessa....5-5

Ajassa 27:56 nousi tuomari taas pääosaan..tilanteessa jossa HaHyn puolustaja löi oman maalin takana pelitilanteen jälkeen yhtä meikäläisistä jalkaan,tuomittiin pelirangaistus vaarallisesta pelitavasta ja Kondikselle napsahti samassa tilanteessa 2 minuuttinen. tuon jäähyn päätyttyä heitti Kondis peliin ylivoimakentällisensä jossa Jesse-Aaro ja Jykä pyörittivät peliä puolesta kentästä,Jani roikkui vastustajan neliön keskellä ja Joni maalin edessä maskimiehenä. Tuo kolmen minuutin ylivoima olikin Kondikselle tilaisuus ratkaista ottelu lopullisesta ja siihen oljenkorteen tartuttiin.

Ajassa 30:51 Joni viimeisteli miinuskulmasta pakin jalan kautta  Jykän syötöstä. Vain puolitoista minuuttia myöhemmin ylivoima iski jälleen, tällä kertaa Jonin toimiessa syöttäjänä ja Janin viimeistellessä  7-5 takatolpalta. Tuon maalin jälkeen ote pysyi Kondiksella vaikkei enempää maaleja saatu aikaan ylivoimalla.

Ajassa 36:38 "3-ketju"iski nätistä vastahyökkäyksestä. Pallo karvattiin Jonin toimesta keskialueella Tonille joka spurttasi kohti vastustajan maalia,jätti pallon Jonille joka heitti rystylätyn takatolpalle josta Antti iski ilmasta 8-5.

Loppuun Kondis sai vielä ylivoiman,mutta paras puhti oli jo poissa sillä vastustaja karvasi korkealta ja viimeisteli 8-6 alivoimalla....

Ottelussa jaettiin kaikenkaikkiaan 2 punaista korttia vastustajalle ja yhteensä 65 minuuttia jäähyjä joista Kondis otti vain 11!Hahy selkeästi kuumentui hiukan kovemmista otteista ja pojat koettivat mailahäirinnällä rikkoa peliä.